Monday, December 6, 2010

I'm sad....very, very sad :(

Weather for Te Awamutu today,
Season :
Spring
Forecast :
Partly Sunny
Temp : 24C | 16C
Current :
Partly Cloudy With Very High UV(9) Warning
Temp : 23°C

Salam, Kia Ora...

Checked my email today and this is what I got in the inbox :(.  I'm just gonna isolate myself to a corner today and mope the whole day......uuuuwwwaa!!!



It was a kick in the guts email and took them 6 days just to inform me that there was no stock @_@




My drama queen reply.....saying that it was for someone else ~~~nyehahahaz~~~~



Haiiizzzz......I knew that its too good to be true. *sob* *sob*

Me Te Aroha...With Love,
Anie ;)

4 comments:

somuffins said...

Anie
You r truly a drama queen, muahahahaa..

Tak jadi nak tolong you bersedih but all the same, my sympathy to you. Belum ada rezeki lagi namanya tu ;-)

Anie said...

Somuffins,

nyehahahaz...I boleh menang award kan?? Biar dorang tau mana dorang duduk. Org2 kiwi ni takde customer service langsung dan takde perasaan simpati. Dah buat salah, tak tau nak kasi compensation. Kalau dkt SG, senang2 kita boleh dpt freebies tau....hehehz.

Dkt sini, kita hamun dorang mcm2 pun tak lut...tu pasal lah I harsh sikit dgn dorang...hehehez. Biar dorang tau yg they are dealing with a complain queen....XD

Thank u for caring, Cik Som....luppp luppp u many2.

Yat Maria said...

Anie,

cheap ker from the deal? ai masih lom pegi2 lagi itew Tott..ku tarak masa to spare..haizzz..

sometimes, musti nak complain gak baru dapat put across the message kan..kan..u go girlll... sg-ians kekadang known as the komplen queens/kings..tol tak??

Anie said...

Yat,

Ada 51% discount pasal tu I beli. Cuma $42 jer pan tu. Tak pasal2 dia ckp supplier takde stock. Mmg nak kena pancung btul arh dorang ni...marah btul aaaiii.

Kat sini kalau ada TOTT skarang jugak I pegi...hehehez. Boring btul arh...Ikea pun takde dkat sini, nak shopping jadi tak fun gitu.

Betulx3 S'porean mmg complain queens and kings. Tapi customer service kat sg tau symphathise and emphathise, kat sini dorang takde perasaan langsung...boo hoo :(